Duuneja

MUKANA MONESSA

Vuosien varrella yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme ovat ollet monet pienet, keskisuuret ja suuretkin suomalaiset yritykset, julkishallinnon tahot, erilaiset järjestöt ja puolueet.
Vastaamme myös jatkuvasti AV-alan henkilöstötarpeisiin eri TV-kanavien palveluksessa. Mediagentsit ovat mukana toteuttamassa suoria lähetyksiä eri TV-kanaville. Kuvaamassa materiaalia ajankohtais- ja uutislähetyksiin. Editoimassa. Valaisemassa ja äänittämässä moninaisissa dokumentti-, elokuva- ja draamakuvauksissa.

kuvaduunit

VIDEO-, MONIKAMERA-, ja WEBCAST-TUOTANNOT

Tämän lisäksi tuotamme ja kuvaamme omia ohjelmia ja projekteja, teemme kuva- ja valaisusuunnittelua ja videoeditointeja.
Seminaarit.net -palvelut olemme tuottaneet jo usean vuoden ajan yhteistyössä Innoventum Oy:n kanssa.

Asiakkaitamme mm.:
Yleisradio Oy, Stockmann Oyj, Helsingin kaupunki / kaupunkisuunnitteluvirasto, Helsingin kaupunki / Sosiaali- ja terveysvirasto, Normark Suomi Oy, Wihuri Oyj / Power Products, Fröbelin Palikat Oy, Karisto Oy, Kustannusyhtiö Tammi, Bazar Kustannus Oy, Maa ja metsätalousministeriö (MMM) , Valtionkonttori, Lahden kaupunki, Edita Publishing Ltd, Citat Oy, Werner Söderström Osakeyhtiö, Rantasalmen kunta, Expomark Oy, Koko Jazz Club, Keski-Suomen Osuuspankki, Lakimiesyhdistys, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Kustannusosakeyhtiö Otava jne.

Lasse Keson ohjaama dokumenttielokuva TOLONEN on parhaillaan elokuvateattereissa ympäri Suomen (ensi-ilta 2.5.2014). Tuore dokumentti seuraa huippukitaristi Jukka Tolosta fanin näkökulmasta. Muun muassa Tasavallan Presidentistä tutun Jukka Tolosen uraa ja elämää huippukitaristina ja säveltäjänä. Miehen uran 1970- ja 1980-lukujen nousukausi Skandinaviassa ja Euroopassa vaihtui 1990-luvulla alamäeksi.

Elokuva on leikattu Ogelin editissä ja sen kohtauksista moni, mm. Tolonen, Jukka / Kämäräinen, Toppola, Viinikainen : Play Tolonen -soudtrack levyn äänitys-sessiosta, on kuvattu Ogelin studiolla. Tuotantotiimimme oli vahvasti mukana toteuttamassa Lassen unelmaa – dokumenttielokuvaa kitaristilegenda Jukka Tolosesta.

Lisää: http://www.tolonendoc.com/

Esimerkkejä muutamista monimediatoteutuksista

Internet-, DVD- ja TV-toteutukset, kaikki suunnitellusti ja -samalla kertaa.
Tästä hyvänä esimerkkinä mm.:
Pieniä tarinoita lapsen oikeuksista -tuotanto, oli Mediagentsin monimediallinen yhteistuotanto YLE Teeman ja UNICEFin kanssa. (TV, DVD ja Internet-streaming toteutukset) Tuotimme myös YLE TV2:n lastenohjelmille LIVE-konsertti koosteen (kesto n. 30′). Toteutimme konsertista samalla myös kokopitkän LIVE-konsertin kattavan DVD:n.

Esimerkkinä toimii hyvin myös alla oleva traileri Finnkino Oy:n ja Fröbelin Palikat Oy:n kanssa toteutetusta ”Jaksaa Heilua” DVD-tuotannosta.

Tutustuthan myös ideoimiimme ja toteuttamiimme UlkonaTV ja Kirjavideo -portaaleihin!

 

KOULUTUS

Viestintä- ja esiintymiskoulutus

Olemme järjestäneet jo noin kahdeksan vuoden ajan media- ja esiintymiskoulutuksia eri alojen päättäjille, joiden tehtävät ovat liittyneet julkishallintoon, järjestötyöhön, yliopistotehtäviin ja eri yrityksien johtamiseen sekä tiedottamiseen.

Olemme kouluttaneet myös poliitikkoja, muun muassa kansanedustajia.

Koulutuksen lisäksi vastuullamme on ollut useita puheenjohtajuuksia ja moderaattorin tehtäviä erilaisissa yritysten, järjestöjen ja julkishallinnon paneelikeskusteluissa, kokouksissa ja tilaisuuksissa ja luentoja eri oppilaitoksissa mediasta, mediakriittisyydestä ja journalismista.

AV-alan koulutus

Yhteistyötä Adultan jälkeen Keudassa. ETV-opetuksen suunnittelua ja toteutusta Tuusulassa. Elokuva- ja televisiotekniikka ja -tuotanto eli ETV-koulutus on Audiovisuaalisen viestinnän perus- ja ammattitutkintoon valmistava koulutus.

Vastuullamme on myös ollut useita Keudan järjestämiä lyhytkursseja, kuten Projektinhallinta, AV-tuotannon prosessit, Kuvaus- ja Valaisu, Pro-tools perusteet ja muita äänityön koulutuksia.

Muuta

Äänialan koulutusta Joensuun tiedepuistossa. Opetusta eri oppilaitoksille mm. teatterikorkeakoululle. Muita koulutustahoja ovat olleet mm. Arabian Pop/Jazz- konservatorio, Arcada, Tampereen konservatorio ja Sibelius-akatemia.

”Äärirajoilla”-bändileirillä olimme antamassa musiikkiteknologiaa ja tuotantoa käsittelevää opetusta. Osallistuimme myös yhteispohjoismaiseen AV-alan koulutustapahtumaan. Kahden viikon yhteispohjoismainen kurssi järjestettiin Färsaarilla.

 

MEDIAGENTSIN OMAT MUSIIKKI- JA LEVYTUOTANNOT

Tässä myös muutamia Mediagentsien tuottamia levyjä.

kansi1 kansi2 kansi3 kansi4 kansi5

 

 

 

 

 

 

 

ÄÄNITYS JA MIKSAUS

Esimerkkejä Ogelin studion viimeaikaisista sessioista.

Työn alla parhaillaan:

Husband – uusi albumi, jo masteroitu
Tango-orkesteri Unto – tuleva albumi, viim. mixit menossa
Arttu Takalo – uusi albumi aloitettu
Marzi Nyman – albumi kesken, mixiä vaille
Petter Korkman – runoalbumi, mukana mm. Riki Sorsa ja Emma Salokoski
Elina Könönen – albumi
Susanna Haavisto – albumi, mixiä vaille

Vuoden 2013 lopun ja alkuvuoden 2014 duuneja mm. olivat:

Heikki Hela- Kyyneleitä – sinkku
Marianne Maans – albumi
Tsuumi Sound System – Föoating letters, äänitys ja miksaus
Hänen orkesterinsa – kiertueen tallennus
Lumikki-ooppera, albumin miksaus

Vanhempaa kauraa mm.:

Arttu Takalo – The Truth In Dark Phrases – äänitys ja miksaus
Tango-orkesteri Unto – Kylmä Rakkaus – äänitys ja miksaus
Kuoroäänitykset Teatteri Imatran Yön Ruhtinas -musikaaliin
Jukka Toloselle ja Pasi Ruohoselle – demoäänityksiä
Matti Salminen, Lauluja Turusta – äänitys ja miksaus
M.A.Numminen, Kouluihin suunnattu Hiilen Kiertokulku -singlen äänitys ja miksaus
Arttu Takalon kanssa musiikit Lilla Teaternin ”Bondjävlar” -näytelmään
Säj till om jag stör – musiikkiteatterin äänityöt
Mikko Salmi, Jeesuksen Ikäinen Mies – äänitys ja miksaus
Fröbelin palikat, Hui Hai – äänitys ja miksaus
Grainland, cd-single – miksaus
PJ Rautiainen, cd – miksaus
Emma Larsson,cd – äänitys
Luna Nova, kansanmusiikkiyhtyeen debyyttialbumi – äänitys ja miksaus
Jean S., Albatrossi ja Heiskanen, Venus – äänitys ja miksaus