Monimediatalo Mediagents Oy on audio-, musiikki-, video- ja streaming- tuotantoihin erikoistunut yritys, joka yli 20 vuoden kokemuksellaan tuottaa ja toteuttaa media-alan palveluita joustavasti ja tehokkaasti.

Tarjoamme asiakkaillemme valmiit tuotantokokonaisuudet tai räätälöimme audiovisuaaliset -toteutukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meiltä löydät ohjelmaideat ja työntekijät suunnitteluvaiheesta valmiiseen teokseen. Kattavasti alan teknisiä ammattilaisia, sisältötuotantannon- ja suunnittelun -osaajia  sekä tarvittavat kalustot ja studiotilat.

Tuotantotiimit ovat käytettävissä tv-ohjelman, mainos- tai markkinointiprojektin käsikirjoittamisessa ja ennakkosuunnittelussa ja myös valmiin tuotteen, projektin tai kampanjan julkaisussa. 

Osaavaan tuotantopalvelu-tiimiimme kuuluu muun muassa dokumentti- ja 
monikameraohjaajia, toimittajia, tuottajia, kuvaussihteereitä, järjestäjiä, maskeeraajia ja puvustussuunnittelijoita.

Mediagents Oy toimii vahvasti itsenäisenä tuotantoyhtiönä, joka jalostaa ja tuottaa ohjelmaideoita tv-kanaville valmiiksi ohjelmiksi, ohjelmasarjoiksi ja formaateiksi.

Tuotantoyhtiötämme hallinnoivat media-alan kokeneet konkarit ja tuotannoissa vetovastuussa ovat nuoret media- ja taide-alan ammattilaiset.

LK_valkoinen_rgb
kuvaogelipikku2
SV_AA_LOGO_Monimediatalo_Mediagents_Oy_EN_402817_web

Monimediatalo Mediagents Oy Larin Kyöstin tie 7

00650 Helsinki FINLAND

+358 44 368 6388