Webcast ja monikameratuotannot

Webcast / Live Streaming

Mediagents Oy tuottaa korkealaatuista videosisältöä yrityksille ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.
Monien videotuotantojen ohella toteutamme myös webcastingeja eli suoria lähetyksiä verkkoon 1-8 kameran toteutuksina.

kuvaonair

 

Se voi olla yrityksesi tulosjulkistamistilaisuus, seminaari tai mikä tahansa tilaisuus, jonka haluatte välittää suorana kohderyhmällenne.

Videotaltiointi voidaan toteuttaa missä tahansa asiakkaan valitsemassa kohteessa. Taltioitu tilaisuus on mahdollista katsoa myös jälkikäteen, ”On Demand”.

kuvaseminaarinet

Tilaisuudet toteutamme ajanmukaisella kalustolla ammattilaisten voimin. Käytössämme on kaksi Blackmagic ATEM yksikköä, joihin on liitettävissä tilaisuuden vaatima määrä kameroita sekä mikrofonit tai muut halutut äänilähteet.

Kaluston kuntoonlaitto, valaisu ym. ratkaisut toteutamme ammattitaidolla ja tehokkaasti, ilman että teidän tarvitsee kantaa huolta mistään teknisen toteutuksen osa-alueesta. Webcasting mahdollistaa kulujen pitämisen kurissa mm. matka- ja majoituskuluissa. Webcastingilla voit myös moninkertaistaa tilaisuutesi osallistujamäärän ilman suurta kulujen nousua.

Seminaarit.net -palveluun tuotamme Webcast LIVE ja On Demand -videotaltionnit yhteistyössä Innoventum Oy:n kanssa.
Älä epäröi kysyä lisää! Lähetämme pyynnöstä sinulle tarkemman Webcast -palvelukuvauksen.

 

Monikameratuotannot

Yrityksen erilaisten tilaisuuksien tai vaikkapa LIVE-keikan taltiointiin. Monikamerayksikömme voidaan asentaa kiinteästi tuotantoautoomme tai se on vaihtoehtoisesti tuotavissa itse tilaan tai konserttipaikkaan, jonne varataan noin 5 m2 tila kuvamikseriä, komentolaitteita, tallentimia ja tietysti myös ohjaajaa varten.

kuvastudio_fp
Mikäli tapahtuma vaatii äänen moniraitatallentamista, tuomme paikalle tarvittavat splitterit, mikserit ja digitaaliset kovalevytallentimet, jolloin on käytössä 24 – 48 ääniraitaa.

Kamerasisääntulojen lisäksi voimme mikseriin lisätä ja kytkeä myös muita kuvalähteitä. Reaaliaikaisesti videomixiin on lisättävissä still-kuvia, videoleikkeitä / inserttejä tai vaikkapa nimiplanssi-grafiikat sekä alku- ja lopputekstit.

 

kuvafrobatava

 

Laajin tähän asti toteuttamamme LIVE -monikameratuotanto on ollut 14 kameran tuotanto, jonka toteutuksessa käytimme normaalien tuotantokameroiden lisäksi myös useampaa tehostekameraa.

Materiaalista toteutettiin LIVE-DVD sekä puolituntinen kooste TV-kanavalle.