Yritys

Monimediatalo Mediagents Oy on monimediaiseen mainontaan, markkinointiin ja AV-tuottamiseen erikoistunut yritys. Osaamistamme ovat erilaiset video- ja äänituotannot sekä AV-alaan ja esiintymiseen liittyvät koulutukset.

Yrityksemme tuotantoteamit ovat sopiva kombinaatio alan vankkaa kokemusta ja nuoruuden intoa. Meillä on erityisesti kokemusta siitä, miten työt tehdään joustavasti ja tehokkaasti.

kuvatorni

Toimitilamme, studio ja editit sijaitsevat perinteikkäässä Oulunkylän Seurahuoneen talossa Larin Kyöstin tie 7:ssä. Samassa rakennuksessa toimi aikoinaan myös Oulunkylän Pop & Jazz -konservatorio. Studiomme sijainti on ihanteellinen – meillä asioidessasi selviät ilman liikenneruuhkia ja pysäköintiongelmia. Mediagentsin Ogelin studio onkin oiva paikka videoiden kuvauksiin ja kuvamateriaalin editointiin, haastaviin äänieditointeihin, miksauksiin, ohjelmien speakien, tunnusmusiikkien ja muun musiikin äänittämiseen. kuvaslogan Meiltä löytyy niin AV-alan tekniset ammattilaiset ja laitteet (ääni, kuva, valaisu, leikkaus) kuin alan tuotannolliset osaajat (mm. tuottajat, toimittajat ja kuvaussihteerit). Monimediatalo Mediagents Oy on osakeyhtiö. Aloitimme toimintamme vuonna 2002. Olemme koko ajan enemmän esillä myös eri TV-kanavilla ohjelmista vastaavana independent -tuotantoyhtiönä.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoja toiminnastamme. Mukavaa kun kiinnostuit!